Bestel uw unieke shotjes online!

Partydrink heeft een groot assortiment aan lekkere shotjes in kleine glazen en PET flesjes met een gepersonaliseerd etiket. Wij leveren aan zowel bedrijven als particulieren. Of het nu gaat om een shots als bedankje bij een bruiloft of jubileum, Likorettes voor in uw kerstpakket, Likorettes voor in uw restaurant, likorettes als bedankje in uw afhaal menu,  een welkomstdrankje, een trouwbedankje, een origineel bedankje bij een geboorte, een vrijgezellenfeest of de opening van een nieuw bedrijf. Eén smaak of een mooi Shotjes pakket in onze eigen Blitse kleurrijke Partydrink Shot Box – Partydrinks levert alle shooters!

Voor elk feestje kun je terecht bij partydrink.nl

Flamingo Shot 10 pack Partydrink

FlamingoShot

Partydrink verkoopt ook FlamingoShot Hét shotje met de smaak van Framboos en een vleugje Vanille.
Flamingoshot is rood van kleur en drinkt makkelijk weg.
Flamingoshot drink je niet alleen, maar drink ze ook samen met vrienden. Wie kan het langst op 1 been staan? 

verpakking. 20ml PET flesjes

GET RESTLESS … GO FLAMINGO..

bekijk hier onze Flamingo shot

Shotjes kopen

Bij Partydrinks kun je shotjes kopen die zijn voorzien van een eigen etiket. Eén smaak of een mooi Shotjes pakket in onze eigen Blitse kleurrijke Partydrink Shot Box Hierdoor zijn de shots ook uitermate geschikt voor marketing & promotie of als perfecte giveaway tijdens feesten & evenementen. Wij zorgen ervoor dat het feest of evenement niet snel vergeten wordt! Wil je liever zelf aan de slag met het maken van shotjes? Dan kan je bij ons de lege glazen flesjes en de etiketten kopen.

Bekijk al onze shotjes

Flexibiliteit en snelle levertijd

Partydrink bedrukt de etiketten zelf op de kleine glazen flesjes. Hierdoor kunnen wij een snelle levering garanderen en kunnen wij de kwaliteit nauwkeurig bewaken. Bij ons staat u als klant centraal! U bepaalt welke afbeelding, tekst of logo er op de etiketten moet worden gedrukt. Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Feestartikelen

Heeft u nog versiering of andere gadgets nodig voor uw feest? Op Partydrink.nl verkopen we unieke feestartikelen. Zo hebben we de perfecte ballonnen voor uw bruiloft, feest of partij. Kies uit LED ballonnen of normale ballonnen in verschillende kleuren. Met een helium tank wordt het helemaal feest. Hiermee laat u de ballonnen zweven .U kunt de ballonnen hier bestellen. Andere leuke feestgadgets zijn LED onderzetters en lichtgevende ijsblokjes.

 

Koop hier
Koop hier
Koop hier
Meld je nu aan

Schrijf je in om je exclusieve aanbiedingen te ontvangen en blijf op de hoogte van onze laatste producten en aanbiedingen!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.