Nieuw: Gaudi Max shotjes

Gaudi Max shotjes

We hebben weer leuke nieuwe shotjes in de Partydrink collectie. De Gaudi Max shotjes! Deze Duitse shotjes zijn er in veel verschillende smaken en je kunt ze in verschillende pakketten kopen. De shotjes zijn leuke miniatuurshotjes die op elk feest of evenement voor een partysfeer zorgen.

Het gezellige shotje

De Gaudi Max shotjes zijn uitgevonden door de slimme Tiroler Markus Panzl. Vrolijke grappenmakers werden in Tirol ‘Gaudi Max’ genoemd. De naam past daarom precies bij deze gezellige shotjes. De vrolijke shotjes hebben hun eigen ritueel. Eerst klop je het kleine flesje, dan shot je hem en dan is het tijd om verder te feesten! De shotjes zijn makkelijk uit te delen, vooral omdat er zoveel lekkere smaken zijn.

Gaudi Max shotjes bestellen

Op Partydrink.nl kan je makkelijk Gaudi Max shotjes bestellen. Gaudi Max shotjes zijn geschikt voor veel soorten evenementen en feesten. Of je nu een feest thuis geeft, in een café of een openluchtevenement organiseert. De shotjes zijn makkelijk mee te nemen en maken van elk feestje een succes.

Het assortiment

We hebben verschillende Gaudi Max shotjes in ons assortiment:

Gaudi Max Party MixGaudi Max Party Mix

De Party Mix is onmisbaar op ieder feest! In de Party Mix zitten 5 x 5 shotflesjes in vijf lekkere smaken. De gasten hebben de keuze uit de smaken Zure Appel, Room, Pruim, Kers en Vijg. Zo is er voor ieder wat wils. De shotjes hebben 16 of 17% alcohol. Elk flesje heeft een inhoud van 20 milliliter.

Gaudi Max Likeur Mix

Gaudi Max Likeur Mix

Geef je een groter feest? Bestel dan de Gaudi Max Likeur Mix. Deze leuke mix aan shotjes komt op een handig dienblad. Je kan daarom meteen beginnen met uitdelen. In de Likeur Mix zitten wel 61 shotflesjes in de smaken Zure Appel, Room, Pruim, Kers en Vijg. De shotjes hebben 16 of 17% alcohol. Van elke smaak zitten er twaalf in, behalve van de Vijg, daarvan zijn er wel dertien!

Gaudi Max Tropic Mix

Gaudi Max Tropic Mix

Geef je een tropisch feestje of wil je andere smaken uitproberen? Dan is de Gaudi Max Tropix Mix een aanrader! Deze mix heeft 5 x 5 glazen flesjes met heerlijke drank erin. Je hebt de keuze uit de heerlijke tropische smaken Sex on the Beach, Pina Colada, Palm Beach Ananaslikeur, Cuba Libre en Strawberry Lime. Van elke smaak zijn er vijf. Met de Tropic Mix creëer je een warme en tropische sfeer op jouw feest.

Alleen te bestellen door bedrijven

Omdat de Gaudi Max shotjes meer dan 14,9% alcohol bevatten kan je ze bij ons alleen bestellen als je in het bezit bent van een geldig KvK en BTW nummer. Met deze gegevens kan je een B2B account aan te vragen. Na het inloggen met de B2B gegevens kan je alle prijzen zien en een bestelling plaatsen.

De waardering van www.partydrink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 333 reviews.