Helium ballonnen, Partydrink.nl heeft het!

helium ballonnen partydrink.nl heeft het

Ballonnen behoren tot een van de meest gebruikte feestartikelen. Logisch, ze passen dan ook bij iedere happening. Wat je ook van plan bent, een party met ballonnen als decoratie zorgt voor een extra feestelijke uitstraling. Zoek je een speciaal effect, ga dan voor exemplaren gevuld met helium. Helium, ook wel bekend als ballongas, zorgt ervoor dat de ballonnen mooi en vooral goed zichtbaar in de lucht hangen. Helium is een vrijwel een onschadelijke stof. Vaak wordt gedacht dat helium een brandbare stof is die zelfs kan exploderen. Dit is echter een misvatting. Een met helium gevulde ballon kan prima binnen worden gebruikt. Explosie en brandgevaar is bij helium niet aan de orde. Ook is helium niet giftig. Het enige waar je op moet letten is dat je bij het inademen van helium een raar, hoog stemmetje krijgt. Inademen van helium is dan ook geen aanrader!

Helium ballonen, keuze uit vele soorten en kleuren

Partydrink.nl heeft voldoende helium ballonnen in het assortiment. Afhankelijk van je persoonlijke smaak en de aard van de festiviteiten kies je de voor jou passende helium ballon of ballonnen uit. De diverse kleuren en vormen zorgen ervoor dat er zeker geschikte exemplaren bij zijn om jouw feestversiering compleet te maken. De kwaliteit van de helium ballonnen is prima, waardoor ze zeker langere tijd meegaan en je niet bang hoeft te zijn dat je halverwege het feestelijk evenement met gescheurde ballonnen zit. Om de ballonnen nog langer te laten zweven kun je ze behandelen met een extra beschermlaag in de vorm van Ultra Hi-float. Dit extra laagje zorgt ervoor dat het materiaal minder vatbaar is voor de inwerking van helium. Het aanbrengen van de vloeistof is heel eenvoudig. Voordat je de ballon vult met helium spuit je er een heel klein beetje Ultra Hi-float in waarna je de vloeistof er als het ware in masseert. Soms lukt het hiermee om een helium ballon wel 1 tot 2 weken in de lucht te houden. Deze tijdsduur is mede afhankelijk van de temperatuur en de luchtvochtigheid waarmee de ballon te maken krijgt. Ook speelt de afmeting van de helium ballon hierbij een rol.

Helium ballonnen, eenvoudig zelf te vullen

Wanneer je de feestruime met een flink aantal helium ballonnen wilt aankleden, dan is het meest handig om deze zelf te vullen. Je kunt hiervoor bij de bestelling van helium ballonnen gelijktijdig speciale heliumtanks bestellen. Deze tanks zijn leverbaar met een inhoud die is afgestemd op een bepaalde hoeveelheid. Zo zijn er helium tanks te verkrijgen waar je bijvoorbeeld 30 of 50 helium ballonnen mee kunt vullen. Door de uitstekende kwaliteit van de ballonnen kun je deze vullen ruim voordat de festiviteiten beginnen. Deze tanks zijn enorm handig en heel eenvoudig te bedienen. Uiteraard wordt een heldere gebruiksaanwijzing meegeleverd. Na gebruik moet je de helium tanks aanbieden bij de gemeentelijke afvalverwerking of bij het grofvuil.

Geef een reactie

De waardering van www.partydrink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 333 reviews.