Tips voor originele versiering op een bruiloft

versiering voor een bruiloft

Als je binnenkort gaat trouwen dan zijn er veel dingen die je moet regelen. Waaronder de versiering van de locatie waar het trouwfeest zich zal plaatsvinden. De versiering op een bruiloft bepaald voor een groot deel de sfeer van een dag. In deze blog geven we je tips over bruiloftsversiering en vertellen we je ook hoe wij je hiermee kunnen helpen.

1. DIY

Zelf in elkaar geknutselde versiering is heel uniek en je kunt het perfect aanpassen aan jouw eigen stijl. Kijk een op Pinterest voor inspiratie. Je hoeft geen DIY genie te zijn om al mooi decoratiemateriaal in elkaar te kunnen zetten.

2. Ballonnen als versiering op een bruiloft

Je zou denken dat ballonnen helemaal niet zo origineel zijn als versiering op een bruiloft. Maar wist je dat er allerlei speciale ballonnen bestaan? Zo zijn er LED ballonnen die licht geven, of je kunt de ballonnen opblazen met helium waardoor ze zelf zullen zweven. Lees hier verder over ballonnen als trouwerij versiering. Extra tip: Hang zijde linten aan de helium ballonnen voor een dromerig effect.

3. Bloemen

Bloemen zijn romantisch en maken meteen veel sfeer. Kies voor grote bossen die zijn samengesteld door een bloemist, of hou het simpel en koop zelf bloemen die je over kleine vaasjes verdeelt.

4. LED gadgets

Er zijn allerlei leuke LED gadgets die je feest nog bijzonderder kunnen maken. Zo zijn er ijsblokjes die licht geven. Superleuk voor in een welkomstdrankje. Maar ook LED onderzetters, die vooral in het donker tijdens het feest een leuk effect geven. LED gadgets koop je hier.

5. Kaarsen

Kaarsen zijn de top van de romantiek. Mag je kaarsen aansteken op de locatie? Dan is dit een leuke manier sfeer te maken. Je kunt grote borden met waxinelichtjes vullen of juist hoge kandelaars met lange kaarsen op tafels zetten.

6. Linten

Met linten kan je alle kanten op. Je kunt ze aan het plafond vastmaken en zo een soort koepel creëren. Maar je kunt er ook stoelen en tafels mee versieren of soort vlaggenlijnen van maken.

De waardering van www.partydrink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 333 reviews.