Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden, in ieder geval binnen 5 werkdagen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.  Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering van gevulde Shotjes en Reageerbuisjes met een gepersonaliseerd etiket is ALTIJD in overleg met de klant

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

NEDERLAND

Onze verzendkosten bedragen voor brievenbuspakjes € 5,25
Voor alles wat niet door de brievenbus kan rekenen wij € 8,50 verzend- en handelingskosten voor bezorging aan huis Bestelling afgeven bij de buren op nummer….“is niet onze favoriet. Kies daarom voor bezorgen op een Service Point
Wilt u uw bestelling liever ophalen bij een ServicePunt naar keuze dan bedragen de verzendkosten € 8,00

Wilt u het komen ophalen dan kan dat ná telefonische afspraak.

BELGIË / DUITSLAND

Voor deze landen hanteren wij een vast tarief van € 13,00
Wilt u het komen ophalen dan kan dat ná telefonische afspraak.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DHL
Verder heeft u de keuze uw bestelling te laten bezorgen op een Service Point welke u dan op een later tijdstip op kunt halen. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Meld je nu aan

Schrijf je in om je exclusieve aanbiedingen te ontvangen en blijf op de hoogte van onze laatste producten en aanbiedingen!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.