Online shotjes en flesjes bestellen

Partydrink verkoopt betaalbare miniatuur flesjes drank, ofwel shotjes, met een persoonlijk etiket aan zowel bedrijven als particulieren.
Of het nu gaat om een drankje als bedankje bij een bruiloft of jubileum, een welkomstdrankje, een bedankje bij een geboorte, vrijgezellenfeest of bij de opening van uw nieuw bedrijf – Partydrink levert het.

Gepersonaliseerde shotjes

Bij Partydrinks kun je een eigen etiket voor de shotjes ontwerpen. Hierdoor zijn deze party drinks ook uitermate geschikt als reclame-, marketing- en promotiemiddel of als originele giveaway. Wij zorgen ervoor dat het feest of evenement niet snel vergeten wordt!

Nog geen 18 jaar? Of denk je ook aan de BOB? Wij verkopen ook alcoholvrije shotjes!

Flexibiliteit en snelle levertijd

Wij bedrukken de etiketten zelf. Hierdoor kunnen wij een snelle levertijd garanderen. Als onze klant bepaal je zelf welke foto of tekst of welk logo wij op de etiketten mogen drukken. Laat jouw creatieviteit de vrije loop en ontwerp een gepersonaliseerd etiket die de boodschap overbrengt zoals jij dat wilt. Bij ons staat de klant centraal!

Wil je kleine aantallen bestellen? Just ask! Samen komen we er uit.

Ben je eigenaar van een Café, Partycentrum of Discotheek?
Vraag naar de mogelijkheden voor een eigen shooter, flugelshotje of drankje.

Zelf aan de slag?

Zie onze Lege mini flesjes! Dit zijn kleine, doorzichtige flesjes van 20 milliliter die je zelf met een (sterke) drank naar keuze kunt vullen. Je kunt het etiket door ons al laten drukken.

Originele geboortebedankjes

Voor de gelukkige ouders van de pasgeboren baby hebben wij miniatuurflesjes met gekleurde muisjes. Zeg nu zelf, niets is mooier dangeboortebedankjes met daarop een foto van de baby met een naam en geboortedatum.

Bij Partydrink wordt het bedrukte etiket voorzien van de informatie die u erop wilt hebben.

Op zoek naar een leuke gadget?

Wij verkopen een leuke Alcohol tester met LED verlichting en Champagneglazen met LED verlichting. Wil je het feest compleet maken? Bestel dan gelijk onze Feestelijke ballonnen met ledverlichting!

Redenen genoeg om te kiezen voor de shotjes van Partydrink.nl!

Meld je nu aan

Schrijf je in om je exclusieve aanbiedingen te ontvangen en blijf op de hoogte van onze laatste producten en aanbiedingen!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.