Zelf Shotjes maken en heerlijke recepten

Zelf Shotjes maken en heerlijke recepten om dit te doen

Onder onze bezoekers zijn er altijd veel crea Bea’s die graag experimenteren met drank en andere smaken om zo het meest ideale en smaakvolle shotje te maken.

Om zef een shotje te maken moet je zoeken naar de smaak of smaken, welke drank(en) gebruik je en daar de meest ideale verhouding in zien te vinden. Proeven, proeven en nog eens proeven is het motto. Het oog wil natuurlijk ook wat dus moet het er ook nog lekker uit zien.

Omdat ons alcoholpercentage niet hoger mag zijn dan 14,5% VOL kunnen en mogen wij shotjes met een hoger percentage niet verkopen. Wat wij wel kunnen is jullie eigen recepten voor de lekkerste shotjes hier publiceren. En zoals je ziet maakt dan de hoeveelheid alcohol niets uit.

Heb je een recept voor het lekkerste shotje gevonden dan zoek je natuurlijk een leeg mini flesje met of zonder etiket om je shotje in te doen en te delen met je vrienden of vriendinnen.

Waar heb jij onze lege mini flesjes mee gevuld?

Zelf shotjes maken met een heerlijk recept moet niet zo moeilijk zijn. Deel het met ons.

Heb je een leuk of lekker recept voor shotjes? Deel het met ons en mail hem dan naar info@partydrink.nl Wij zorgen ervoor dat hij hier geplaatst wordt.

Appeltaartje

Het appeltaartje is een veel besteld shotje wat qua smaaksensatie lijkt op een appeltaart, vandaar de naam. Het shotje maak je door een shotglaasje te vullen met 1/3 liqeur 43 en 2/3 apfelcorn. Hierop spuit je een toefje slagroom, waarna je er wat kaneel op doet om een echt appeltaart effect te bereiken! (bron Top10lijst.nl)

 

Stuiterbal

Een veel besteld shotje aan je bar is een stuiterbal. Dit shotje bestaat uit eerst 2/3 deel sambuca, en vervolgens 1/3 deel blue curacao. Dit shotje wordt vaak op een speciale manier genuttigd. Neem het shotje in je mond, schud je hoofd 10 seconden hard op en neer, slik het shotje door en zuig vervolgens een flinke teug adem naar binnen tussen je duim en wijsvinger door. Door op deze manier te shotten, is het effect van het shotje een stuk groter, en zal hij een stuk pittiger zijn. (bron Top10lijst.nl)

Koetje

Een Koetje is een veel besteld shotje, en zeer makkelijk te maken. Het shotje wordt gemaakt door eerst 3/4 deel sambuca te nemen, en daar 1/4 deel kahlua aan toe te voegen. De combinatie van kahlua en sambuca zorgt voor een sterk shotje, wat toch redelijk goed weg te shotten is! Een aanraderals klanten om een wat sterker shotje vragen! (bron Top10lijst.nl)

Straaljager

Een straaljagertje is een shotje wat niet af te leiden is uit te naam, dus belangrijk om te weten wat het is. Een straaljagertje wordt gemaakt door 1/2 deel jonge jenever en 1/2 deel bitter lemon samen te voegen. Een straaljagertje is een lekker shotje om aan te raden, ook omdat hij wat pittiger zal smaken dan shotjes die op jus d’orange gebaseerd zijn en dus een wat goedkoper karakter hebben.
Veel succes met het het maken van deze shotjes! (bron Top10lijst.nl)

Zelf een leuk recept wat je wilt delen met iedereen? Vul dan onderstaand formulier in en deel je recept met ons.