7 manieren om lege plastic flesjes te vullen

Wij hebben een groot aanbod aan lege plastic flesjes in onze collectie. Partydrink is er om elk feestje wat leuker te maken en daarom worden onze flesjes vaak gebruikt om shotjes in te doen. De flesjes zijn heel handig om gevuld uit te delen op een feest of evenement. Maar je kunt nog veel meer doen met de vulbare flesjes!

Waarom plastic flesjes kopen bij Partydrink?

Waarom lege plastic flesjes bij Partydrink kopen? Omdat je bij ons kunt kiezen uit veel verschillende schroefdoppen. Kies een schroefdop die mooi staat bij het drankje dat je in het flesje doet. Of kies voor een schroefdop in je favoriete kleur. Daarnaast heb je bij ons de keuze uit drie verschillende groottes. We hebben flesjes met een inhoud van 20ml, 50ml en 100ml.
Lege Zakflacon 100ml PET

7 manieren waarop je de lege flesjes kunt vullen

1. Shotjes

Shotjes serveren op een feest of evenement doe je het beste in gesloten plastic flesjes. De shotjes kun je zo allemaal van tevoren maken en je kunt precies de mix maken die je zelf lekker vind. De gevulde flesjes bewaar je in de koelkast en presenteer je koud op een dienblad. Of leg ze in een mooie bak gevuld met ijs! Het is ook leuk om de shotjes in verschillende kleuren te maken en de flesjes op de volgorde van een regenboog te leggen.

2. Sterke drank

Onze flesjes kan je ook heel goed gebruiken als je wat sterke drank mee wilt nemen als je op pad gaat. Ben jij bijvoorbeeld op een festival waar je je eigen drinken mee mag nemen? Dan zijn onze plastic flesjes heel geschikt om te vullen. De grote glazen fles kan je dan thuis of in je tent laten.
Sinas Ice shot

3. Zand

Zand is overal anders. Een origineel souvenir is om van elke plek waar je op vakantie gaat wat zand mee te nemen is een van de kleine plastic flesjes. Na een tijdje heb je een hele collectie en kan je de verschillende zandkorrels vergelijken. Het is ook leuk om de flesjes te vullen met laagjes gekleurd zand.

“The message is in the bottle”

4. Je eigen miniverpakkingen

We blijven in de vakantiesferen. Want onze plastic flesjes zijn ook heel handig als je op vakantie gaat. Als je gaat kamperen dan kan je zo makkelijk olie meenemen om mee te koken. En ook shampoo, conditioner en andere verzorgingsproducten kan je makkelijk in een klein plastic flesje doen. Met de schroefdop sluit je het flesje goed af. Dat scheelt flink wat bagage!

5. Je eigen verzorgingsproducten maken

Tegenwoordig maken steeds meer mensen zelf cosmetica of andere verzorgingsproducten. Denk aan massage-olie of gezichtsreiniger. Dit kan je heel goed bewaren in een van onze plastic flesjes.

6. Muisjes

Om te vieren dat er een kindje geboren is, is het heel leuk om de plastic flesjes te vullen met muisjes. Hang er een bedankkaartje aan en geef het mee aan iedereen die op kraamvisite is geweest. Of laat het de broer of zus uitdelen op school.

7. Saus

Heb jij een geheim recept voor een goddelijke saus? Deel de saus uit aan je vrienden en familie in een van de plastic flesjes. Je kunt hier ook heel leuk nog je eigen etiket op plakken.
Natuurlijk zijn er nog tal van andere manieren waarop je de plastic flesjes kunt vullen. We laten dit over aan jullie creativiteit. Bekijk hier ons aanbod aan plastic flesjes.
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.
De waardering van www.partydrink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 816 reviews.
Chat openen
Hallo,

Mochten we je ergens bij kunnen helpen, vraag het ons gerust.